ФІЛЬТРУВАННЯ ТА ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

18.09.2024

ЧИСТЕ ФІЛЬТРОВАНЕ ПОВІТРЯ
Зменшення рівня диму та запахів на промислових кухнях, одночасно захищаючи навколишнє середовище стає можливим завдяки

впровадженню електростатичних і активованих вугільних фільтрів у рішеннях для фільтрації та очищення повітря.
Приміщення, де скупчується велика кількість людей і жирне середовище, вимагають вентиляційної системи, призначеної для очищення та фільтрації повітря.  
Крім того, SODECA пропонує рішення, які чітко спрямовані на захист навколишнього середовища; вони
усувають зважені частинки всередині кухонь, щоб запобігти потраплянню бруду в повітрі в зони поблизу робочої зони. 
Завдяки ефективній фільтрації та дезінфекції ми можемо очистити повітря, а також створити здорове середовище, більш комфортне для робочого колективу.

 

ТЕХНОЛОГІЯ, ЩО ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ ФІЛЬТРАЦІЯ ПОВІТРЯ І ЗАСОБИ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ
 

ЕЛЕКТРОСТАТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ

Електростатичні фільтри (EF) особливо підходять для видалення таких речовин, як дим, жир, масло та забруднюючі речовини,
щоб підтримувати повітря чистим і захищати навколишнє середовище. Висока продуктивність цих фільтрів до 19500м3\год разом із
високою здатністю вловлювати частинки призводить до того, що це обладнання працює з дуже низькими втратами навантаження,
а отже, їх споживання енергії є дуже низьким порівняно зі звичайними механічними системами фільтрації.

 

АКТИВОВАНЕ ВУГІЛЛЯ - ТЕХНОЛОГІЯ ФІЛЬТРУ


Фільтри з активованим вугіллям спеціально розроблені для обробки великих потоків повітря до 10000м3\год при мінімізації втрат  навантаження.

Технологія фільтра з активованим вугіллям ідеально підходить для видалення небажаних забруднюючих речовин, уловлювання запахів,

газів і алергенів. Ця технологія також рекомендована для очищення забруднюючих речовин,
що утворюються внаслідок використання та зайнятості приміщень.